Toptepe’de gezinti yaparken kayalıkta mahsur kalan Süreyya Y. AFAD ekiplerince kurtarıldı. Telefonu şarjı bitince yardım çağıramayan kadın, çığlıklarıyla dikkat çekti.
Toptepe’ye gezi amacıyla çıkan ve havanın kararmasıyla kayalık arazide mahsur kalan Süreyya Y., AFAD ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı. Cep telefonunun şarjının bitmesi nedeniyle yakınlarıyla irtibat kuramayan kadın, çevrenin dikkatini çekmek için bağırmaya başladı.
Kadının çığlıklarını duyan bir vatandaşın 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulunması üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Aralıklarla etkili olan sağanak nedeniyle kayganlaşan arazide, kadının bulunduğu zirvedeki kayalıklara ulaşmakta güçlük çeken polis, AFAD’dan destek talep etti.
AFAD ekipleri, Süreyya Y.’yi mahsur kaldığı yerden alarak güvenli bir şekilde tepeden indirdi. Sağlık kontrolünden geçirilen kadın, ifadesi alınmak üzere Kale Şehit İsmail Arslan Polis Merkezi Amirliğine götürüldü.
Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.
Yorum Yap