İzmir’de diş ağrısı için hastaneye giden mobilya ustası Şerif Osman, iddiaya göre yapılan iğne sonrası bacağını kullanamaz hale geldi. Osman, hastane ve doktor hakkında suç duyurusunda bulundu.
İzmir’in Karabağlar ilçesinde yaşayan mobilya ustası Şerif Osman, diş ağrısı şikayetiyle başvurduğu hastanede kalçasına yapılan iğne sonrası sol bacağını kullanamaz hale geldi. Mesleğini yapamayan ve 3 çocuğunun geçimini sağlamakta güçlük çeken Osman, hastane ve doktor hakkında suç duyurusunda bulundu.
Olay, geçen yıl ekim ayında Şerif Osman’ın şiddetli diş ağrısı nedeniyle Gaziemir’deki bir hastanenin acil servisine başvurmasıyla başladı. Hastanede kendisine kalçasından bir enjeksiyon yapıldı.
Ancak iddiaya göre, enjeksiyonun ardından Osman’ın sol bacağında şiddetli ağrı, hareket kaybı ve zamanla kısalma meydana geldi. Bu durum üzerine başka bir hastaneye başvuran Osman’a, tetkikler sonucunda bacağındaki hasarın yanlış iğne uygulamasından kaynaklandığı bilgisi verildi.
Sağlık sorunları nedeniyle çalışamaz duruma gelen 3 çocuk babası Osman, hastane ve işlemi gerçekleştiren doktor hakkında yasal yollara başvurdu. Şerif Osman, yaşadığı süreci, “Bir tane iğne için hayatım mahvoldu. Mağdurum, bir senedir çalışamıyorum ve çocuklarım perişan oldu. Borçlanmış durumdayım.” sözleriyle anlattı.
Osman, yaşadığı ağrı ve şişlik nedeniyle yemek yiyemediğini ve doktorların durumunun zamanla düzeleceğini ancak uzun süreceğini belirttiğini ifade etti. İlk enjeksiyondan sonra bacağındaki şişliğin bir ay sürdüğünü ve iki-üç ay boyunca ağrılardan dolayı hareket edemediğini söyledi.
Şerif Osman’ın avukatı Ebru Bilgen, müvekkilinin diş ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede uygulanan enjeksiyon sonrası bacağında kısalma meydana geldiğini ve eski sağlığını kaybettiğini belirtti. Bilgen, Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunulduğunu ve tazminat davası açmak üzere başvuruların yapıldığını kaydetti.
Avukat Bilgen, “Kendisi mobilya ustası ve sürekli beden gücüyle çalışıyor. Hastaneye bacağında hiçbir problem olmadan girip, iğne sonrasında bacağını kaybederek çıkması söz konusu. Bakmakla yükümlü olduğu çocukları ve eşi var. Onların geçimini nasıl sağlayacağı konusunda ciddi kaygılar yaşıyor.” şeklinde konuştu.
Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.
Yorum Yap